Hyra lägenhet i Nerja 7-8 personer

[insert_php] $label = ’costadelsol_hyra_sokbox’; [/insert_php]
[insert_php]
if (isset($_GET[’gclid’])) {
$label = $label . ’_’ . $_GET[’gclid’];
}
[/insert_php]

Lägenheter för 7-8 personer

Apartamentos Turisticos Resort de Nerja
  Max 7 personer / Max 3 sovrum / 4 rum
[huge_it_slider id=”96″]

 • Avstånd hav:
  1,5 km
 • Pool:
  Ja
 • Barnpool:
  Nej
 • Diskmaskin:
  Nej


Apartamentos Turisticos Resort de Nerja är belägen vid bergen ovanför staden Nerja. Härifrån är det ungefär 1,5 km till havet. Lägenheterna har ett sovrum för tre personer, två sovrum för fem personer och tre sovrum för sju personer. Lägenhetsområdet har gemensam solterrass och säsongsöppen utomhuspool som är omgärdad av härlig trädgård. De ljusa och moderna lägenheterna har vardagsrum med matplats, bäddsoffa och platt-TV. Det finns fullt utrustat kök med mikrovågsugn, spis, ugn, kaffebryggare och tvättmaskin. Lägenheterna har egna terrasser med utsikt över havet. Det är även luftkonditionering, värme och gratis wifi. Inga husdjur är tillåtna i bostaden och det finns gratis parkering i närheten. Till Mar de Nerja har man en promenad på fem minuter och

Läs mer

här hittar man livsmedelsbutiker, restauranger och barer. Den populära stranden Burriana Beach ligger 1,5 km bort och den historiska stadsdelen av Nerja ligger 1,5 km bort.

Fäll ihop

kartsymbol Visa på karta
1087 recensioner

669 SEK

pris per natt, från Kolla tillgänglighet


El Capistrano Sur
  Max 8 personer / Max 3 sovrum / 4 rum
[huge_it_slider id=”101″]

 • Avstånd hav:
  1 km
 • Pool:
  Ja
 • Barnpool:
  Nej
 • Diskmaskin:
  Nej


El Capistrano Sur har en anläggning med lägenheter och villor. Området är upplagt som en liten andalusisk by där alla hus är byggda runt flera utomhuspooler. Runt poolerna finns även en terrass och fin trädgård. Man kan välja mellan lägenhet med 1 sovrum för 2 vuxna och 1 barn, lägenhet med 2 sovrum för 5 personer och lägenhet med 3 sovrum för 6-8 personer. Lägenheterna har egen trädgård eller terrass. Härifrån har man utsikt över staden, havet eller trädgården. Det finns ett stort vardagsrum med matplats och ett välutrustat pentry. Anläggningen El Capistrano Sur har en restaurang som serverar spanska och internationella rätter. Det finns även 2 barer och ett snabbköp på anläggningen. Det finns tennisbana och gratis privat parkering.

Läs mer

Gratis wifi finns i receptionen och inga husdjur är tillåtna i bostaden. Till havet är det ungefär 1 km och till centrala Nerja 1,5 km.

Fäll ihop

kartsymbol Visa på karta
410 recensioner

1135 SEK

pris per natt, från Kolla tillgänglighet


Apartamentos Las Rosas de Capistrano
  Max 8 personer / Max 3 sovrum / 4 rum
[huge_it_slider id=”85″]

 • Avstånd hav:
  800 m
 • Pool:
  Ja
 • Barnpool:
  Nej
 • Diskmaskin:
  Nej


Apartamentos Las Rosas de Capistrano är en anläggning med lägenheter som ligger i ett lugnt område ungefär 800 meter från stranden och 1,5 km till centrala Nerja. Här finns lägenheter med 1 sovrum för 4 personer, lägenheter med 2 sovrum för 6 personer och lägenheter med 3 sovrum för 8 personer. I lägenheterna finns det vardagsrum med kök i en öppen planlösning. Lägenheterna har andalusisk stil med vita väggar och pelare. Alla lägenheter har även en egen balkong med utsikt över trädgården. Anläggningen har en solterrass med utomhuspool och är omgärdad av en trädgård. Vid poolen finns även en bar och det finns gratis wifi vid den största poolen. I närheten finns affärer, restauranger och kollektivtrafik. Inga husdjur är tillåtna i lägenheterna och det

Läs mer

finns gratis allmän parkering vid bostaden.

Fäll ihop

kartsymbol Visa på karta
347 recensioner

1252 SEK

pris per natt, från Kolla tillgänglighet


Sök semesterbostad . I samarbete med:
Booking semesterbostad

Semesterbostäder via våra partners Booking.com och Atraveo.