Sök billiga flygresor till Malaga

Flyg till Malaga

Många som ska åka till Costa del Sol väljer att åka reguljärflyg. Då kan man själv välja hur länge man vill vara iväg och när man vill åka. För att åka med direktflyg till Malaga kan du åka med Norwegian, Ryanair och SAS. Oavsett om du skall till Marbella, Nerja, Fuengirola eller någon annan ort så är det på Malaga flygplats du landar på.

Väljer du att åka med SAS går flyget till Malaga från Stockholm, Göteborg, från/via Köpenhamn och Oslo. Med Norwegian kan du åka till Malaga från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Ålborg och Oslo. Med Ryanair kan du åka från Stockholm Skavstad och Göteborg.

Malaga flygplats
Malaga flygplats
Flygplatsen i Malaga

Bokar man med exempelvis Norwegian eller Ryanair kan man ofta komma över billiga flygbiljetter. Men då är det bra att man bokar flera månader innan man ska resa. Bokar man för tätt inpå resedatumet är priserna mycket högre. Det går även bra att endast boka en flygstol om du åker genom Ving. Att bara boka en flygbiljett på detta sätt fungerar väldigt bra när man ska åka till Costa del Sol. Det är mycket lätt att hitta lägenhet eller hus att hyra där nere. Det finns många objekt som är till uthyrning. Även hotell eller andra boenden går att boka separat. Det går bra att boka även boendet hemifrån innan man åker.  Bokar man på detta sätt är det även bra att hyra en bil så att man kan åka runt och se sig om i alla de mysiga städerna som ligger på Solkusten.

Utrikesterminalen Malaga

Flyget landar på Malagas flygplats Pablo Ruiz Picasso Airport och där finner man många biluthyrningsfirmor. Från flygplatsen är det ungefär 8 km in till Malaga och det  är ungefär 7 mil till Marbella. Vill du ta dig in till Malaga från flygplatsen kan du göra detta med buss eller pendeltåg. Det tar ca 15 minuter. Från flygplatsen kan man även ta tåget till Torremolinos och Fuengirola. Vill man till Marbella eller Estepona går det att ta direktbussar från flygplatsen. Det finns även ett antal taxibilar som står vid flygplatsen. Med de kan du ta dig in till Marbella för ungefär 800 kronor. Ett ofta billigare och mer bekvämt sätt är dock att boka privat transfer från flygplatsen. Du blir då upphämtad på flygplatsen av en privat chaufför som kör dig till din slutliga destination.

Malaga flygplats
Malaga flygplats