Hotell i Torremolinos


Den lilla fiskeorten Torremolinos blev en av Spaniens första turistorter som lockar tusentals turister årligen. Torremolinos är staden där turismen började och har anpassats för att vara en modern turiststad som ska passa för alla oavsett vad de är ute efter. Torremolinos har även ett perfekt läge för turister i och med närheten till Malagas flygplats. Det är lätt att ta sig från flygplatsen till någon av alla de hotellen som finns i Torremolinos, oavsett om man hyr bil, bokar transfer, tar bussen eller taxi. Här finns även långa fina sandstränder som passar bra till det rådande klimatet med den skinande solen. Det är lätt att hitta ett hotell beroende på om man vill bo nära stranden eller nära centrum eller om man vill kunna få både och eller något helt annat. Här finns ett urval av hotell som man kan välja mellan när man vill åka till den fina staden Torremolinos. Det finns hotell som både passar familjer och semesterfirare som reser ensamma eller som par.

Gran Hotel Cervantes by Blue Sea

Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
starstarstarstar
Pris från 515 kr

Gran hotel Cervantes by Blue Sea är ett strandnära hotell, samt har närhet till butiker om det är shopping som önskas. Hotellet har en egen restaurang som serverar en buffé med varma och kalla rätter. Vill man även prova några andra restauranger så finns detta i närheten. Hotellet har utomhuspool, barnpool och uppvärmd inomhuspool. En av poolerna ligger på taket av hotellet med en underbar utsikt över staden. Det finns även ett spa med skönhetsbehandlingar massage och bastu. Vill man inte bara ta det lugnt finns det även ett gym. Det finns 398 rum som har luftkonditionering och värme. Rummen har balkong eller terrass där de flesta även har utsikt över havet.

Hotel Isabel

Hotel Isabel
starstarstarstar
Pris från 552 kr

Hotel Isabel är ett strandnära hotell i Torremolinos. Hotellet är belägen med gångavstånd till centrum där man hittar alla butiker, restauranger och barer. Det finns 70 ljusa rum med luftkonditionering, värme och egen terrass. Rummen har egna badrum och det finns bakgrundsmusik. Hotellet har även en saltvatten utomhuspool och det finns en terrass med solstolar och trädgård där man kan sätta sig och njuta av solen. Det serveras en varierad frukostbuffé och det finns en café snack bar där man kan ta sig något gott att dricka. Hotellet hålls säsongsöppet mellan mars till oktober.

Sol Aloha House

Sol Aloha House
starstarstarstar
Pris från 588 kr

Sol Aloha House är belägen i Carihuela vid stranden och man har 2,5 km in till centrala Torremolinos härifrån. Är det inte stranden som lockar har man 3 pooler och en barnpool att välja mellan när man vill ta sig ett dopp. Här kan man lägga sig i en solstol och blicka ut över havet. Rummen har även luftkonditionering och värme. Hotellet har 349 rum som är modernt designade där en del av rummen även har havsutsikt. Det finns en bufférestaurang som serverar internationell och regional mat. Det finns även barer där man kan sätta sig ner i solen och ta sig något svalkande att dricka.

Melia Costa del Sol

Melia Costa del Sol
starstarstarstar
Pris från 660 kr

Melia Costa del Sol är ett strandnära affärshotell som har stora familjerum. Med endast 300 meter till centrala Torremolinos har man närhet till butiker, restauranger och barer. Det finns även restaurang på hotellet som serverar en varierad buffé till frukost och middag om man inte vill ge sig iväg. I och med att hotellet ligger alldeles invid stranden kan man lätt välja mellan att ta sig ett dopp i havet eller svalka sig i poolen som finns på hotellet. Här finns även Marine Thalasso Spa där man kan få massage, besöka badet, relaxavdelningen och minigymmet. Man kan välja mellan 358 rum och sviter där vissa även har havsutsikt.

La Barracuda

La Barracuda
starstarstar
Pris från 455 kr

La Barracuda är belägen i Torremolinos vid stranden och nära Puerto Marina. Hotellet har även en egen pool om man inte vill bada i havet. Vill man inte bara ta det lugnt på sin semester så finns det även tennisbana, bordtennisbord och boulebana. Man kan även ta en kort promenad in till centrala Torremolinos där man hittar restauranger, barer och butiker. Hotellet har en egen restaurang och barer om man inte vill ge sig iväg någonstans. Man kan välja mellan tre olika rumstyper där vissa av rummen har en härlig havsutsikt. Det finns även gratis wifi och terrasser på rummen.

Roc Lago Rojo

Roc Lago Rojo
starstarstarstar
Pris från 625 kr

Roc Lago Rojo är belägen alldeles vid stranden och havet i La Carihuela i Torremolinos. Hotellet har även en egen utomhuspool och jacuzzi för den som inte vill vara vid stranden och bada. Jacuzzi ligger uppe på takterrassen med en underbar utsikt över havet och omgivningarna. Här kan man ta sig något gott att dricka i baren och titta ut över nejden. Hotellet har även en bufférestaurang där man kan äta något gott. Vill man inte äta här så finns det omkringliggande restauranger eller så tar man en promenad in till centrala Torremolinos där det finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. Gratis wifi, spelrum, gym, underhållning m.m. finns också.

Medplaya Hotel Pez Espada

Medplaya Hotel Pez Espada
starstarstarstar
Pris från 594 kr

Medplaya Hotel Pez Espada är belägen bredvid området La Carihuela i Torremolinos. Hotellet ligger alldeles vid stranden och havet. Det finns även utomhuspooler på hotellet om man föredrar att bada i poolen en härlig varm solig dag. Hotellet har en bufférestaurang och en snackbar. Det finns även restauranger och barer i det omkringliggande området eller en promenad på 1 km bort till centrala Torremolinos. Rummen har balkonger med härlig utsikt över omgivningen. En stor tropisk trädgård omgärdar hotellet och det finns en 18- håls minigolfbana. Hotellet anordnar olika sorters underhållning dagligen.

Marconfort Griego Hotel All Inclusive

Marconfort Griego Hotel All Inclusive
starstarstarstar
Pris från 701 kr

Marconfort Griego Hotel All Inclusive är belägen med några minuters promenad till stranden men nära äventyrsbadet. Här finns rum som är anpassade för familjer där det även finns terrasser och badrum på rummen. Detta hotellet erbjuder all inclusive med många förmånliga tjänster. Hotellet har två olika restauranger och ett flertal barer och ett café. Det finns även utomhuspool med solstolar och parasoller. Underhållning med shower anordnas av hotellet och miniklub samt lekplats för barnen finns. Hotellet har tv- rum, läsrum och gym. Gratis transfer till stranden ordnas under sommarmånaderna. Gratis wifi finns på hotellet.

Arcos de Montemar

Arcos de Montemar
starstarstar
Pris från 351 kr

Arcos de Montemar är belägen med 5 minuters bilfärd utanför Torremolinos centrum i La Carihuela. Här har man endast 200 meter till stranden och havet, men om man inte föredrar att bada i havet kan man istället välja att ta sig ett dopp i hotellets utomhuspool. Hotellet har en egen bar och automater med olika drycker och snacks som man kan handla. I närområdet finns det även ett flertal barer och restauranger som man kan välja mellan när man vill ha något att äta. Hotellet har 51 rum som har egna balkonger, luftkonditionering, värme och badrum. Det finns även gratis wifi på hotellet.

MS Amaragua

MS Amaragua
starstarstarstar
Pris från 746 kr

MS Amaragua ligger alldeles vid stranden och strandpromenaden i La Carihuela i Torremolinos. Här finns en fin utomhuspool och härlig terrass som är omgärdad av en vacker trädgård. Hotellet har även ett spa med inomhuspool, jacuzzi, bastu, gym och skönhetsavdelning med massage och olika behandlingar. Det finns 275 rum med många olika sorters rum att välja mellan. På rummen finns luftkonditionering, värme, badrum och extrasängar går att ordna. Här finns även restauranger och barer som man kan sitta vid och avnjuta en god måltid eller bara ta sig något att dricka medan man beundrar den vackra utsikten över stranden och medelhavet. Konferenser går även att anordna här.

Sol Don Pablo

Sol Don Pablo
starstarstarstar
Pris från 755 kr

Sol Don Pablo är ett hotell av tre som är med i Don Hotell Complex. Hotellet ligger vid strandpromenaden 50 meter från stranden i Torremolinos. Hotellet har 2 utomhuspooler och en bubbelpool men har även tillgång till de andra hotellens pooler. Det finns även gym, spa, frisör, underhållningsprogram, miniklubb, tennisbana, konferenscenter m.m. på hotellet och Don Hotel Complex. Hotellet har även bufférestaurang som serverar internationella och regionala maträtter samt barer med ett stort utbud av drycker. Flera restauranger och barer finns även i de närliggande hotellen. Hotellet har 443 rum med flera olika rumstyper att välja mellan där man även kan få havsutsikt om man önskar. Några rum har även terrass/balkong och alla har luftkonditionering, värme och badrum.

Sol Principe

Sol Principe
starstarstarstar
Pris från 480 kr

Sol Principe är belägen alldeles vid strandpromenaden och stranden i Torremolinos. Vill man inte bada i havet kan man istället välja att ta sig ett dopp i poolen på hotellet eller i någon av bubbelpoolerna som finns där. Från hotellet är det ungefär 2 km till centrala Torremolinos men hotellet har även egna restauranger och barer som man kan besöka när man vill ha något gott att äta eller dricka. Det finns 799 rum på hotellet som är uppdelade i olika rumstyper för att kunna passa alla beroende på vad man är ute efter. Det finns stora familjerum för familjer som är på semester eller mindre rum för de som reser ensamma. Hotellet har även underhållning för vuxna och barn.

Hotel Zen Airport

Hotel Zen Airport
starstarstar
Pris från 362 kr

Hotel Zen Airport ligger ungefär 1,6 km från stranden och 2,5 km från centrala Torremolinos. Hotellet erbjuder gratis transport till stranden, Torremolinos centrum och till Flygplatsen för sina gäster. Vill man inte bada i havet kan man istället bada i hotellets uppvärmda pool som ligger på innergården omgärdada av solstolar. Hotellet har även en egen restaurang Pizzeria Venezia där man kan sitta på sommarterrassen och avnjuta en god måltid under solens sken. Det finns olika rumstyper att välja mellan men alla har luftkonditionering och värme. Det finns privat parkering och gym på hotellet.