Om oss

Vi som ligger bakom sajten och jobbar med Costadelsol.se har mycket erfarenhet av den spanska solkusten. Vi har förutom ett 30-tal resor till Costa del Sol i ryggen också under många år ägt en lägenhet i San Pedro de Alcantara som ligger en knapp mil från Marbella. Detta tillsammans gör givetvis att vi känner till området väldigt väl och vi har besökt alla platser vi skriver om. För att kunna bygga en trovärdig reseguide om Costa del Sol anser vi att det är nödvändigt att vi själva varit där och tittat, tagit kort och filmat.

Vi startade sajten för att vi tyckte det saknades en riktigt bra guide över området. Lite förvånande då Costa del Sol besöks av mängder av svenskar varje år men så var det i alla fall. Du som besökare skall kunna läsa om alla viktiga orter på solkusten samt enkelt kunna boka lägenheter, hotell, hyrbil, flyg mm. genom sajten. Arbetet med sajten startade i början på 2015 och vidareutveckling av sajten förväntas pågå under hela 2016.

Om du har synpunkter på innehållet, webbsidan eller något annat vill vi gärna höra det!
Maila oss på info@costadelsol.se eller via formuläret nedan så lovar vi att återkomma inom 24 timmar!

Annonsering

Vill ni läsa mer om annonsmöjligheter på sajten hittar ni mer information här

Patrik & Marika


Företagsuppgifter:
InClear AB
Magsinsgatan 2
46130 Trollhättan
Org.nr: 556845-1925

Kontakt

Om Ni behöver komma i kontakt med oss går det bra att skicka meddelande i formuläret nedan eller maila oss på info@costadelsol.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande