Blogg

Välkommen till vår blogg. Här lägger vi löpande ut reseberättelse från våra resor på den spanska solkusten!

maro

Playa del Maro
Under sommaren 2017 var vi på besök i den mysiga staden Nerja i en vecka. Vi hade hört så mycket positiva ord om stranden Maro, eller Playa de Maro även kallad La Cala de Maro, som ligger en liten bit utanför Nerja. Stranden Maro hade röstats fram till en av Andalusiens bästa stränder. Den spanska tv- kanalen Atena 3 gjorde en undersökning 2013 då stranden Maro röstades fram som den bästa stranden i Andalusien och stranden kom på andra plats för bästa stränder i hela Spanien.

LÄS MER HÄR


grottor nerja

Grottorna i Nerja
När man besöker den mysiga staden Nerja måste man passa på att ta en tur till grottorna i Nerja. Detta är Europas största grottsystem och Spaniens tredje mest besökta sevärdhet. Detta kände vi att vi också var tvungna att undersöka. I och med att vi bodde i Nerja så var det inte så långt att köra. Kör man med bil åker man bara mot den lilla byn Maro, svänger vänster i rondellen och sedan är man framme. Man kan även åka med buss från busstationen…

LÄS MER HÄR


senator hotell

Senator Marbella Spa Hotell
Denna sommar var vi på en härlig semester i Spanien på Costa del Sol kusten i två veckor. Vi valde att besöka Senator Marbella Spa Hotell en utav dessa nätter. Detta hotell ligger mellan Marbella och Puerto Banus med endast 2 km till Marbellas historiska centrum och med 13 km till Puerto Banus. Hotellet ligger även med endast 300 meter till den fina stranden Guadalpin. Väljer man att befinna sig på detta hotellet under sin semester så kan man lätt variera sig mellan stranden och poolen när man vill svalka sig i hettan.

LÄS MER HÄR