Hotell i San Pedro de Alcantara


San Pedro de Alcántara är en lite mindre stad som är belägen i närheten av hamnstaden Puerto Banus. Här hittar man ett flertal restauranger, barer och caféer när man vandrar runt i staden. Det genuint spanska är fortfarande bevarat här även om fler och fler turister hittar hit. Staden har även en fin strand med en lång fin strandpromenad där man kan ta långpromenader, träna eller bara sätta sig på en mysig restaurang eller bar.

I San Pedro de Alcántara kan man dels hitta lite mindre familjeägda hotell men även större hotell med pooler och egna tennisbanor. Totalt finns det närmare 100 boenden i staden och Costadelsol.se har valt ut de hotell som håller toppklass vad det gäller service och pris.

Globales Cortijo Blanco

Globales Cortijo Blanco
starstarstar
Pris från 899 kr

Globales Cortijo Blanco är belägen i San Pedro de Alcántara med endast ca 800 meter till stranden och den fina strandpromenaden och tre km in till centrala Puerto Banus. Hotellet renoverades varsamt senast 2014 och har bevarat den andalusiska stilen. Rummen är utplacerade i sju olika tvåvåningshus och omgärdade med vacker grönskande trädgård. Här hittar man härliga pooler med solstolar och parasoller och det finns även barnpool. Det finns restaurang och barer på hotellet och det anordnas aktiviteter och underhållning på dagarna och kvällarna. Man kan även boka all inclusive, där måltider och drycker, ingår på detta hotell.

Globales Pueblo Andaluz

Globales Pueblo Andaluz
starstarstar
Pris från 745 kr

Globales Pueblo Andaluz är belägen i San Pedro de Alcántara med ungefär 1 km till den fina stranden och 3 km till den livliga hamnbyn Puerto Banus. Byggnaden är utformad för att efterlikna en typisk andalusisk by och har 211 rum fördelade på två våningar. Här finns poolområde med solstolar och parasoller och tennisbana för den aktiva semesterfiraren. Hotellet anordnar underhållning på kvällarna och olika aktiviteter på dagarna. På hotellets egna restaurang avnjuter man en god buffé eller tar sig något gott att dricka i hotellets bar. Man kan även få all inclusive på detta hotell.

Hotel Avenida 31

Hotel Avenida 31
starstar
Pris från 633 kr

Hotel Avenida 31 är ett familjeägt hotell som är belägen i San Pedro de Alcántara. Härifrån har man gångavstånd till de små butikerna, restaurangerna, barerna och caférna som finns i den mysiga staden. Hotellet har även en egen restaurang och bar/ café om man inte vill ge sig ut på en promenad. Rummen är modernt inredda med egna badrum och där vissa av rummen har balkong. Det finns luftkonditionering och värme på alla rummen. Hotellet har även en egen terrass där man kan sitta och njuta av värmen sköna sommardagar.

Hotel Dona Catalina

Hotel Dona Catalina
starstarstar
Pris från 499 kr

Hotel Dona Catalina är ett trevligt familjeägt hotell som är centralt belägen alldeles vid torget i San Pedro de Alcántara. Härifrån går man endast några meter så är man bland alla affärer, restauranger, barer och caféer som staden har att erbjuda. Med endast en promenad på 20 minuter så har man kommit ner till stranden och den fina strandpromenaden. Här finner man också många restauranger och barer som kantar strandpromenaden. Hotellet har ett perfekt läge för golfspelande gäster i och med det korta avståndet på endast fem minuter med bil till den närmaste golfbanan.

Hotel NH San Pedro

Hotel NH San Pedro
starstarstar
Pris från 694 kr

Hotel NH San Pedro är belägen alldeles vid huvudgatan i San Pedro de Alcántara. Runt omkring hotellet hittar man alla mysiga affärer, restauranger, barer och caféer. Hotellet har en egen frukostrestaurang där de serverar en god frukostbuffé och det finns en bar där man kan beställa något gott att dricka. Med en promenad på 20 minuter är man nere vid stranden och den fina strandpromenaden som är kantad av restauranger och barer. Det finns 60 standardrum och 5 juniorsviter på hotellet där vissa av rummen även har balkong.