Monte Malaga

BetygBetygBetygBetyg

Pris från 785 kr
gronbock Gratis avbokning! – gronbock Betala på hotellet!
Hotel Monte Malaga – elegant hotell med havsutsikt, miljömedvetenhet, egen spaavdelning och med närhet till stranden, sevärdheter och centrum.

Hotel Monte Malaga ligger i den sydvästra delen av Malaga. Det är bara några meter från stränderna och man har en fin utsikt över havet. Det tar endast fem minuter att promenera till Ave Maria Zambrano station och härifrån finns det pendeltåg som på endast 8 minuter tar dig till flygplatsen. För att ta sig till centrala Malaga är det endast en promenad på 15 minuter. Då har du kommit dit hittar alla sevärdheter, restauranger, barer och den stora shoppinggatan Calle Larios.

Hotellet har 170 standardrum som är 31 m2 stora. De är inredda med eleganta och funktionella möbler för att ge sina gäster vila, komfort och även arbetsplats om man skulle behöva det. Hotellet har även åtta juniorsviter som är 42 m2 stora. Dessa rum har badkar i badrummet och en egen terrass på 24 m2 . Det finns även en svit som är 100 m2 stor som har ett badrum med jacuzzi och bastu. Detta rummet har även en egen terrass på 45 m2. De olika rummen på hotellet är även uppdelade som dubbelrum, där man kan få dubbelsäng eller enkelsängar, och trippelrum, där man har en dubbelsäng och en enkelsäng. Man kan även ansluta rum till varandra om man är en familj som ska besöka hotellet. Det finns även två handikappanpassade rum på hotellet. Rummen har luftkonditionering och egen uppvärmning. Det finns även platt- tv med satellitkanaler, telefon och minibar. Rummen har även kabel som är ansluten till internet och Wifi till hotellets system. Detta är gratis för hotellets gäster.

På hotellet finns det även en kostnadsfri kuddtjänst. Genom att ringa receptionen kan du från en meny välja vilken sorts kudde du skulle vilja ha. Man kan välja mellan 100% latex kudde, skum eller fjäder. Det finns även en tvättservice att tillgå på rummen. Man placerar sina kläder i en påse som finns på rummet och detta hämtas sedan från ditt rum. Det finns en lista på priser till denna tjänsten på rummet.

Hotellet har en egen spa- avdelning dit hotellets gäster har fri tillgång till. Här finns en relaxavdelning med kontrastduschar, turkiskt bad, finsk bastu och termiska hängmattor. Här finns även saltvattenpool med jacuzzi och denna pool är uppvärmd och täckt under vintern. Du hittar även ett gym där det finns löpband och motionscyklar. Man kan även boka in terapeutisk och avslappnande massage här.

På hotellet får du en frukostbuffe med olika sorters nybakat bröd, frukt, färskvaror, färska bakverk, varma rätter och juicer. Hotellet har även en bar och café där man i lugn och ro kan dricka kaffe, äta tapas eller ta en drink. Här kan man även äta lunch eller middag där man väljer rätter från en säsongsbetonad meny. Hotellet har även en a la carte restaurang.

Monte Malaga är även ett konferenshotell med åtta olika rum där man kan ta emot upp till 450 personer. Här kan man ha olika affärsmöten, kurser eller stora fester och bröllop. Här kan man även få audiovisuell utrustning, teknisk support,skrivbord och catering. Det finns även internetuppkoppling via kabel eller Wifi och det är gratis.

Det finns även ett privat garage på ena sidan av hotellet. Där finns det 60 parkeringsplatser och dörren dit är 1,99 m högt och 5,65 m bred. Man betalar en kostnad per dag för att ha sin bil parkerad där. Det finns även en bagageförvaring på hotellet. Hotellet kan mot en kostnad hjälpa till med flygplatstransport.

Hotellet är ett av de första ekologiska hotellen i Spanien. Detta miljövänliga hotell är utvecklat med bioklimatiska kriterier och ren energi produktionsteknik.

Det finns en lag 28/2005 som behandlar hälsoproblem där åtgärder mot rökning och reglering av försäljning, leverans, konsumtion och marknadsföring av tobaksprodukter behandlas. I och med denna lagen kan man få böter om man använder tobaksprodukter i ett rum för icke- rökare. Vill man ha ett rum för rökare ska man berätta detta när man bokar hotellrummet. 30 % av hotellets rum är för rökare.

Faciliteter
 • Restaurang (à la carte)
 • Bastu
 • Bagageförvaring
 • Inomhuspool
 • Bar
 • Gratis WiFi
 • Golfbana inom 3 km
 • Rumsservice
 • Luftkonditionering
 • Värdeskåp
 • Fitnesscenter
 • Spelrum
 • Satellitkanaler
 • Frukost på rummet
Läge
 • Tågstation (5 min promenad)
 • Calle Larios (15 min promenad)
Karta